Normele metodologice privind acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță

Au fost publicate în Monitorul Oficial nr. 849, Normele Metodologice pentru acordarea voucherelor în valoare de 300 lei, acordate copiilor născuți în perioada 01.01.2005- 31.12.2014, care se legitimează pentru prima dată la un club sportiv deținător de certificat de identitate sportivă, în perioada 8 septembrie 2020-30 noiembrie 2020, în vederea practicării sportului de performanță.

Voucherele pot fi utilizate exclusiv pentru achiziționarea de echipament sportiv. Scopul acordării ajutorului financiar îl constituie încurajarea practicării sportului de performanţă.

Ordonanță de Urgență poate fi citită deschizând acest link - http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/229817.

Ordinul pentru aprobarea Normelor Metodologice privind acordarea unui ajutor financiar sub forma de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță, poate fi consultat AICI ----- ORDIN MTS din 15.09.2020.

Documentele care trebuie complete de părintele/tutorele legal al copilului care se legitimeaza se pot descărca accesând acest link: CERERE + Declarație GDPR.

Documentele care trebuie completate de clubul ce depune solicitările la DJST se pot descărca de aici ---- ANEXELE 2, 5, 6.

 

 

Corespondența cu DJST Neamț se ține prin adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Print